0410-12980

eozon@telia.com

Om Oss

Eozon Klimator & Bilservice är en bilverkstad i Trelleborg som erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom bilservice. Vi har lång erfarenhet och levererar alltid ett slutresultat som motsvarar kundens förväntningar. Över åren har vi lyckats skapa oss ett mycket gott rykte som vi alltid eftersträvar att ytterligare förstärka. Välkommen att ta kontakt med oss med eventuella frågor. Vi ses!

Hög Servicenivå & Toppstandard

Vi på Eozon Klimator & Bilservice är kända för vår kombination av god service och hög kvalitet. Vårt mål är att för varje ny kund förstärka detta intryck av oss. Därför är vi alltid noga med att lyssna på kundens önskemål för att i slutändan kunna leva upp till de förväntningar som ställs på oss.

Med andra ord kan du vara helt säker på att lämna verkstaden nöjd efter att du hämtat upp din nyservade bil här på Eozon Klimator & Bilservice.

Trelleborg med omnejd

Vi är baserade i härliga Trelleborg med välkomnar självklart alla kunder som är intresserade av att dra nytta av våra prisvärda kvalitetstjänster. Vi har flertalet kunder från bland annat:

  • Skanör
  • Beddingestrand
  • Vellinge
  • Svedala

Varmt välkommen till Eozon Klimator & Bilservice – Det trygga och pålitliga valet. Vi ses här i Trelleborg!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.