0410-12980

eozon@telia.com

Bil-el

Håll koll på din bil-el eller låt oss på Eozon Klimator & Bilservice göra det åt dig. Idag har elektroniken stor betydelse för bilens funktion. Det finns många fördelar med detta men på samma gång kan det innebära svårigheter för bilägare att felsöka och åtgärda fel som uppstår till följd av bilelektroniken. Vänd dig till oss så ser vi till att allting fungerar som det ska igen. Välkommen!

 

Bil-el i Trelleborg

Bor du i Trelleborg med omnejd och behöver hjälp med installation eller felsökning samt reparation av bilelektronik? Då kan du höra av dig till Eozon Klimator & Bilservice. Vi ser till att din bil snart rullar säkert längs vägarna igen.

Utan erfarenhet kan det vara svårt att själv reda ut var det elrelaterade problemet ligger. Vi har rätt diagnosutrustning och kompetens för att snabbt hitta felet och åtgärda detta i samråd med dig som kund.

 

Komplett utbud av tjänster

Utöver service av bilens elektroniska system har vi möjlighet att erbjuda en komplett bilservice som inkluderar allt från däckbyten till mer omfattande reparationsarbeten. Vi kan i stort sett serva alla bilmärken och årsmodeller, så tveka inte att ta kontakt vid behov av en lika prisvärd som pålitlig bilverkstad i Trelleborg.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.