0410-12980

eozon@telia.com

Bilservice i Trelleborg

För att säkerställa lång livslängd och pålitlighet för din bil så är det viktigt att lämna in den på service med jämna mellanrum. Om du är ute efter bilservice i Trelleborg så kan du med fördel lämna in din bil hos oss på Eozon Klimator & Bilservice. När du anlitar vår bilverkstad så kan du vila lugnt med vetskapen att några av marknadens bästa bilmekaniker tar hand om ditt fordon.

 

Våra tjänster inom bilservice 

Vi är kvalificerade att göra det mesta inom bilservice, inklusive men inte enbart:

  • Byte av oljor – Både olja i växellådan och i motorn måste bytas ibland, den sistnämnda så att din motor håller sig smörjd och inte slits i onödan.
  • Byte av filter – Kupéfiltret måste bytas ibland för att säkerställa ren och fräsch luft i kupén.
  • Byte av tändstift – Dessa ska bytas vid ett specifikt miltal. Om detta inte görs kan du få problem att starta bilen och bränsleekonomin kan bli avsevärt sämre.
  • Byte av luftfilter – Luften måste även filtreras innan den kommer in i motorn och blandas med bränslet. Görs inte detta så blir bränsleförbrukningen lidande och motorn slits även ut fortare.
  • Byte av Bromsvätska – Denna skall bytas var 48:e månad. Detta för att säkerställa att där inte är vatten i vätskan. Bromsarna är något av det viktigaste som finns på bilen, säkerheten först.
  • 12 månaders vägassistans. Vid service hos oss på Eozon så ingår 12 månaders fri vägassistans via Falck Assistans. Gäller inom Norden.
  • Fri lånebil. Vi har även lånebilar som man lånar helt gratis.

 

Vi håller oss alltid uppdaterade med biltillverkarnas servicescheman så att rätt metoder används för att serva just din bil. Detta säkerställer dock inte bara att allt går rätt till, utan även att allt som ska göras faktiskt blir genomfört. Vi har lång erfarenhet av bilservice i Trelleborg, du kan alltid vara säker på att vi arbetar med högsta fokus på effektivitet, kvalitet och hållbarhet. Vi vet hur viktig säkerheten är, du och din familj ska alltid känna er trygga i er bil när ni kör ut den från en bilservice hos oss. På vår bilverkstad ser vi det som en självklarhet att alltid kvalitetssäkra i alla led, vi står för en trygg och transparant bilservice. Vi finns nära dig, oavsett om du bor i Malmö, Simrishamn, Falsterbo eller Ystad m.m.

Varmt välkomna till oss! 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.