0410-12980

eozon@telia.com

Däckhotell

Är dina däck mest i vägen hemma i garaget? Funderar du över vilket det optimala förvaringsalternativet är för dina dyra vinterdäck under sommarhalvåret? Då ska du vända dig till däckhotellet hos oss på Eozon Klimator & Bilservice. Här har vi ett däckhotell där dina däck förvaras tryggt och säkert i en god miljö.

 

Varför däckhotell

Det finns flera olika skäl till varför ett däckhotell utgör ett lämpligt alternativ vid förvaring av däck. Först och främst frigör det gott om plats i ditt hem. För vissa är det skönt att få bort dem ur garaget (eller kanske vinden för den delen) medan det för andra, som exempelvis bor i lägenhet, mer eller mindre är omöjligt att på egen hand förvara sommar- eller vinterdäcken.

TPMS – Många nya bilar har ett såkallat däcktrycks övervakningssystem. Har bilen detta så kan man inte byta däcken utan att kalibrera detta system, vi på Eozon har rätt kompetens och utrustning för detta.

 

Däckförvaring - Billigt och Smidigt

Dessutom är det oftast billigare än vanlig traditionell magasinering där gummit även riskerar att torka ut om miljön inte är god. Vid behov av ett däckhotell kan du ta kontakt med oss på Eozon Klimator & Bilservice. Vi erbjuder prisvärd förvaring som även kan inkludera upp till två hjulskiften per år. Hör gärna av dig för ytterligare information om vår däckhotellservice. Vi finns nära dig, oavsett om du bor i Malmö, Simrishamn, Falsterbo eller Ystad m.m.

Passa med fördel på att serva bilen när du ändå lämnar in dina däck. Välkommen till Eozon Klimator & Bilservice, vi hjälper dig på dina villkor.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.